07 червня 2018

Результати донабору в Дизайн-команду!

Привіт!
Ми завжди намагаємось випускати результати наших завдань вчасно, ви ж звернули на це увагу? ;)
 Тому не затягували і з результатами донабору в дизайн-команду. Сподіваємось вам буде цікаво дізнатись хто ж додасться до складу ДК.














Дівчатка, вітаємо вас! Чекаємо листи на пошту з поміткою "ДК" (вкажіть, будь ласка, свій номер телефону): pdartklubсобачкаgmail.com 

Ми неймовірно вдячні усім дівчатам, які подали заявочки і захотіли бути частинкою нашого теплого й душевного блогу. Також хочемо подякувати за величезну кількість листів на пошту з заявочками!
Ваші роботи чарівні, але кількість місць в нашій ДК дещо обмежена. Тому просимо не ображатись, а продовжувати рости, розвиватись і далі пробувати свої сили!
Будемо дуже раді бачити вас усіх у якості запрошених дизайнерів у наших наступнах завданнях. Якщо згідні, напишіть нам на пошту, з поміткою Запрошений дизайнер, для обговорення деталей: pdartklubсобачкаgmail.com

11 коментарів:

  1. Два роки назад, коли я тільки прийшла в скрап,і почала брати участь у завданнях, я почала мріяти про дизайнерство саме у вашому блозі. Сьогодні здійснилася моя мрія! Знаю, що дизайнерство не халявні матеріали, а велика відповідальність та наполеглива праця! Дівчатка, дякую вам за довіру!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Людочка, поздравляю с осуществлением мечты!)))

      Видалити
    2. Вітаю, Людочка, із дійсненням мрії, побільше тобі натхнення і чудових робіт для цього класного блогу!!!!

      Видалити
    3. Мариночко, щиро дякую! Я буду старатися! Чекаємо тебе у наших завданнях!

      Видалити
  2. Й мені дуже приємно стати членом ДК саме ураїнського АртКлубу!Щиро дякую за ваш вибір!!!Маю надію, що разом з вами створю ще не один шедевр ;)!!!

    ВідповістиВидалити
  3. Поздравляю блог с прекрасным пополнением!

    ВідповістиВидалити
  4. Мастериц набрали то что надо! Уверенна не раз нас удивят и порадуют! От всей души поздравляю девочек, хоть сама и не прошла😂. Желаю им море вдохновения и океан времени на скрап! А мы будем зарабатывать авторите до следующего набора в дк)))🌺🌺🌺

    ВідповістиВидалити
  5. Я неймовірно щаслива та вдячна, що долучили мене до такої команди!!! Мріяти та працювати треба завжди і тоді мрії завжди будуть здійснюватись!!!! Сил та натхнення, щоб творити та дивувати бажаю всім та собі!!! Ще раз дякую!!!

    ВідповістиВидалити
  6. Вітаю з чудовим донабором, дуже класних і чудових дизайнерів взяли, тепер чекаю на чудові роботи дівчаток!!!

    ВідповістиВидалити