Сторінки

29 вересня 2016

Натхнення від Вишневий Цвіт та Cherrylana Designs

Вітаю вас, любі мої!

Сьогодні вас чекає порція натхнення від чудового виробника Cherrylana Designs та від мене, Люди Вишневий Цвіт. І натхнення це буде стримане, вишукане і трохи незвичне!




Що ж тут незвичного, запитаєте ви? Та просто у нашій культурі мало знайдеться людей, які можуть дарувати листівки чи вручати запрошення на весілля, які мають на собі чорний колір. Але я от чорний люблю дуже-дуже, бо це елегантно і пасує до всього. Напевне, то трохи винні мої травми дитинства, мама мені чорний носити не дозволяла, тому вже у дорослому віці я дорвалася. Але чорний гардероб це дуже вигідно, скажу я вам: підбираєте до нього аксесуари всіх кольорів, яких тільки захочеться, і у вас кожен день новий образ!


Але я щось не про те заговорилася, повернемося до наших листівок. Всюди тут використаний один неймовірний Набір штампів "Пір'їнки".

В цій листівці я різні пір'їнки та напис відштампувала золотистою пудрою для ембосінгу на чорному кардстоці, а під нього підклала золотий картон.



Вживу все так переливається!


В цій листівці мені дуже подобається напис! І вона має навіть свій прихований зміст: безліч пір'їнок заховалося за чорною кліткою (мій новий геометричний ніж), і лише небагатьом вдається вирватися назовні і не боятися мріяти. 




Ну і третя робота - це запрошення на весілля у формі згортка. Я б з радістю таке весілля оформила! Ось аж руки тепер чешуться, так хочеться такого замовлення! Золото і з чорним та білим кольором - це виглядає дуже виразно і багато.


Всерелині лист кальки, на якому має бути текст запрошення, а зверху скручена рулоном та ж вирубка із ножа-фону з трикутниками з попередньої листівки. Зверху пов'язана атласна стрічка, а доповнене все декількома пір'їнами із золотистим ембосінгом та квіткою ручної роботи.




Золотий колір в скрапбукінгу мене не відпускає, як бачите))) І це при тому, що справжнє золото я на дух не переношу, а на золотисті елементи в одежі та аксесуарах у мене алергія! А ось золотий ембосінг - це любов навіки))

Надіюся, вам моє натхнення сподобалося! Буду рада вашим думкам стосовно такої святкової гами кольорів.
З любов'ю,
Ваша Люда

2 коментарі: