27 лютого 2015

Новини. Результати набору в ДК!

                                                                             Ми вітаємо вас, любі наші читачі!
Сьогодні, нарешті, ми вже готові випускати результати набору в ДК!
Розкриємо таємницю: нам довелося посперечатися :)
До нас подали заявки таки чудові майстрині, що ми розгубилися...
Але домовились, і ось ті дівчата, які потрапили до нашої ДК:
Я Наталка-Полтавка). Дуже рада приєднатися до цього чудового блогу в якості члена команди) Я вже досить поважного віку (мені 28 років). В основному займаюся скрапбукінгом, дещо роблю для декору свого помешкання. В юності й подумати не могла, що буду так захоплена рукоділлям) Уроки праці були справжнім випробуванням, адже робити щось для них не було ні бажання, ні часу) Я дуже захоплювалася точними науками, англійською мовою та спортом. Але моя вчителька, мабуть, побачила творчий потенціал (завжди змушувала, то вишивати роботи на виставку, то шити). Тобто шлях мій у творчість був тернистим))). Я досить активна і радісна людинка) Люблю дощ, шоколад та зоряне небо) Можу годинами дивитись на пречудливі форми хмаринок) І дуже не люблю спеку. Але вважаю,що у природи немає поганої погоди! Думаю, ви змогли уявити мене в житті))) Рада знайомству! Якщо вас цікавить ще якась інформація, з радістю відповім на запитання!)


 Меня зовут Валентина. Родилась в г.Краснодаре, но в сентябре 2014 года моя жизнь круто переменилась и я переехала к любимому (теперь уже мужу) в г.Кривой Рог. С детства занималась в различных рукодельных кружках, училась в художественной школе. Как и большинство, во время декрета узнала о скрапе, блогожизни...и Остапа понесло)) 
Люблю вытворять абсолютно все: скрапить, шить, рисовать, делать бижутерию и арт-обьекты, в общем стараюсь воплотить все, что приходит в голову. 
 Зовут меня Наташа, живу в Одессе. Счастливая жена и мама двоих деток. Рукоделием увлекаюсь с самого детства, в основном это были вышивка и вязание) Скрапбукингом увлеклась относително недавно, искала чем занять себя в декрете и таки нашла)) В скрапе больше всего люблю альбомы и открытки, из стилей просто обожаю микс-медиа и стимпанк. Не люблю стоять на месте,  люблю эксперементировать и пробовать что-то новое. Буду рада новым знакомствам и желаю всем творческих успехов!


А ось цих дівчаток ми б хотіли бачити у якості запрошених дизайнерів терміном на  пів-року.

Мене звати Анна! У блогосвіті PolAnna.Живу у чудовому місті Рівне з коханим чоловіком та двома донечками. За освітою викладач соціально-гуманітарних дисциплін, але за спеціальністю ніколи не працювала, адже після другого курсу університету знайшла підробіток у видавництві, що й визначило мою подальшу трудову діяльність. Протягом наступних 8-ми років працювала у різних видавництвах,  пройшла шлях від менеджера з реклами до керівника відділу, а згодом до комерційного директора. Люблю дисципліну, надихати інших і життя у ритмі публікації інформації. У скрапбукінг перейшла з в'язання гачком, брошок та текстильних іграшок. Завжди любила блокнотики, а на мої саморобні задивлявся весь курс в універі. Тому не дивно, що життя вивело мене-таки на стежку скрапбукінгу та рукоділля. Впевнена, що співпраця з командою Арт Клуб UA  розширить мої творчі горизонти. Маю за честь надихати читачів блогу на нові творчі звершення!

            Я живу в невеликому місті Фастів (Україна). Одружена, виховуємо сина. Маємо кумедну кішку Мері.
            Одного разу мені на день народження подарували листівку ручної роботи. Мені так сподобалися на ній паперові троянди, що не змогла залишитися байдужою до ручної роботи. З тих пір поринула у світ скрапбукінгу. У скрапі відпочиваю душею - коли шарудячи папірцями, перебираю мереживо, нюхаю запах фарб ...
Це незвичайний час, коли можна свій внутрішній світ перенести на папір.


Дякуємо вам, дівчатка, що погодилися з нами працювати, нам дуже приємно!
А ви, любі наші читачі, готуйтесь до великої порції натхнення!
До зустрічі в наших оглядах і завданнях!

8 коментарів:

  1. Чудова команда! Радію, що буду співпрацювати з такими талановитими дівчатами!

    ВідповістиВидалити
  2. Вітаю дівчат! Чудова команда!!! Чекаю нових яскравих та цікавих робіт!

    ВідповістиВидалити
  3. Поздравляю девочек! Наташик, тебя - особо!

    ВідповістиВидалити