12 грудня 2013

Стежками діда Мороза - Україна.

 Вітаємо, наші любі читачі та гості нашого блогу! Ви вже мабуть втомились, бо, ми вже пролетіли пів світу!
    Але сьогодні у нас з вами особливий день, бо ми прилетіли додому!
    На нашому святковому годиннику  +12:00, а це означає, що Новий Рік  настає і в нашій неньці Україні!
    Для всіх українців Новий Рік є особливим святом. За останне сторіччя - це свято стало найочікуванішим,  найвеселішим та найчарівнішим! Його чекають і дорослі, і діти. І не дивлячись на те, що ще триває Різдв'яний піст, це чудове свято не залишає байдужим нікого.
    На вулицях горять новорічні вогники, сяють красою святкові ялинки, а люди поспішають завершити останні приготування.
    Новий Рік всі зустрічають по різному: молодь воліє зустрічати свято у ресторанах та нічних клубах, дехто зустрічаєтся веселими компаніями, дехто відїзжає зустрічати Новий Рік до теплих або навпаки сніжних країн, але для більшості Новий Рік є сімейним святом. Святом, коли збирається вся родина за великим святковим столом. Будинки яскраво прикрашають до свята. Обов"язковим атрибутом свята є ялинка - жива чи штучна, а її прикрашання приносить хвилини радості та казки, особливо, якщо це робити разом із дітьми.
І, звістно, Новий Рік в Україні не можна уявити без Діда Мороза та його онучки Снігуроньки. Їх ми бачимо під час Новорічних свят на всіх головних вулицях міста, встановлюємо лялькових під ялинку, та запрошуєио до себе додому, щоб вони привітали наших діток.
 Але в Україні є ще одне казкове свято - це день Святого Миколая..  Це улюблене свято всіх діточок, бо саме їм Святий Миколай за добру поведінку кладе під подушку маленькі подаруночки. А ще Миколай є захисником усіх нужденних, тому саме до цього свята проводится багато благодійних акцій та ярмарок.

Тому саме зараз ми пропунуємо вам зробити рукодільні роботи, що присвячені Святому Миколаю/Діду Морозу/ або солодощі, які кладе Миколай під подушку / або чобіток.

Команда дизайнерів

Galachko



Ірина Зеленська


Катя

Чекаємо на ваші роботи до 23 грудня



З вами у санчатах 
  Ірина Зеленська







1 коментар:

  1. Спасибо за замечательное задание, я на день св.Николая всегда наряжаю елочку, потому сейчас делаю к ней игрушечки.буду рада с ними поучаствовать в вашем задании

    ВідповістиВидалити