04 липня 2012

Завдання №58. Фототема "Вишиванки нам пасують!"


Привіт! Як часто ви одягаєте вишиванку? і чи взагалі вона присутня у вашому гардеробі? 
сьогодні пропонуємо вам тематичне фото завдання "Вишиванки нам пасують!!!" Отже, дістаємо з андресолів вишиванки, одягаємо сім"ю, рідню, самі не забудьте одягнутися ))) і влаштовуємо фотосесію!!!  Завдання дійсне до 17 вересня, таким чином усі, хто бажає, без проблем встигне взяти участь у конкурсі. Адже, попереду свята - Івана Купала, Спас, 1 вересня і у вас буде багато нагод, щоб одягнути вишиванку і вийти до церкви чи просто по між люди на прогулянку ))) 

для натхнення фото автора блогу Natali Shpak



Усім бажаю вдалої фотосесії!!!

9 коментарів:

  1. Гарне завдання! Але в нас дітки вдягали вишиванки,коли були маленькими, а зараз мені не вишивається...Але буду стежити за гарними роботами дівчат)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. А я згадала,в мене є вишитий бабцею жилет(на бархаті гладдю), можно його сфотографувати?

      Видалити
  2. Когда я была молодая до 80-85г. очень модно было ходить в джинсах .тогда они были ужасным дефицитом и в вышиванках..Так вот.. она то у меня есть..батистовая...вышивка нежнейшая..я ездила в ней в Латвию..и носила часто..она 42 размера..сейчас я к сожалению только любуюсь..

    ВідповістиВидалити
  3. на другому фото моя Христя, одягнена вона ще в мою дитячу вишиванку в якій я ще я ходила у садок на свята ))), а в Іляни (на першому фото) вже куплена ))) до речі, можна купити вишиті футболки, вони набагато дешевші за вишиванки, і на перший час цілком підійдуть як вишиванка

    ВідповістиВидалити
  4. Який чудовий конкурс. Я просто обожнуюю вишиванки, ми жавжди на свята намагаємося бути вдягені в них. Дуже дякую за такий гарний конкурс, аж настрій піднявся! Обовьязково приймемо участь.

    ВідповістиВидалити
  5. Спасибо за задание)) Я живу в Харькове, тут вышиванки не часто встретишь на улицах, да и я сама очень редко одеваю(( А тут прямо пришлось фотки достать и выложить)) Спасибо!!!!

    ВідповістиВидалити
  6. а коли ж будуть результати?

    ВідповістиВидалити