29 квітня 2016

Результати набору у нашу ДК

Доброго дня, дівчата! Хто з нетепрінням чекає результатів нашого набору? А ми вже визначились. Перед оголошенням хочу подякувати усім, хто захотів стати частинкою нашого блогу і нам дуже шкода, що не можемо взяти усіх вас. Просимо не розчаровуватись і не втрачати віри у себе, адже ви найкращі! І ми завжди вам раді у наших завданнях, наших натхненнях!
Повірте, вибір був надзвичайно важкий, адже ваші роботи настільки красиві, унікальні, неперевершені. 

Ми будемо дуже раді бачити у нашій команді таких дівчат:









Дівчата, напишіть у ВК.
До скорої зустрічі.

28 квітня 2016

Натхнення від Наді і ScrapBox

Привіт, любі мої! Вже завтра ви дізняєтесь імена дівчат, які стануть частинкою нашої команди, нашого блога! А зараз хочу трошки надихнути вас на творчість, разом з нашим спонсором - виробником неймовірно красивого чіпборду - ScrapBox.
 А розпочну я з романтичного міні-альбомчика, на обкладинці якого можна побачити такий витончений надпис, а ще кусочок квадратної рамки з розами.

26 квітня 2016

30 років з часу аварії на Чорнобильській АЕС

Вже лелека не в'є там гніздечко,
Не лунає там пісня і сміх,
Наче сироти, стали містечка
Без людей нерозумних своїх...


У вівторок, 26 квітня, відзначають 30 років з часу аварії на Чорнобильській АЕС — найбільшої техногенно-екологічної катастрофи сучасності.


25 квітня 2016

Натхнення від Вензелик та Вишневий Цвіт

Вітаю вас, дорогі наші читачі!

Сьогодні вас чекає порція великоднього натхнення від  
вітчизняного виробника чіпборду та інших матеріалів для творчості  "Вензелик" та від мене, Люди Вишневий Цвіт! Я цього року вирішила, що раз Паска моє улюблене свято, то треба і листівок на нього натворити, а не тільки писанки малювати. Так і склалися у мене три зовсім різні роботи, які я вам зараз покажу!


Перша листівка у яскраво-весняній гамі та з чіпбордом Писанка-крілик 02, дуже радісна вийшла робота)

Донабір у нашу Дизайн-команду

Завершується донабір у нашу команду, поспішіть, у вас ще є можливість додатись сьогодні!
http://talya-club.blogspot.com/2016/04/blog-post_70.html

23 квітня 2016

Ніжне натхнення від Каті та Chipbordik.

Доброго дня любі читачі та гості нашого Арт клуб ЮА. Сьогодні я, Катя, хочу надихнути Вас разом із нашим спонсором - виробником чіпбордів Chipbordik

Від спонсора я отримала дуже багато чіпів на дитячу тематику. Тому навіть і не зволікала, вирішила - буду робити роботи ніжні, використавши багато мережива.
Та вже традиційно улюблені форми у скрапі - теги.
Ніжні, такі повітряно-зефірні та надзвичайно об'ємні.

22 квітня 2016

Результати по Крилатих фразах "Посмішка"

Усім доброго ранку!
Сьогодні ми оголошуємо результати завдання Крилаті фрази - "Посмішка")
Ми побачили багато  позитивніх та усміхнених робіт! 
Тож зустрічайте наш прекрасний ТОП-4
Просмотр
1. Флокса Марина
Які кумедні козлики, а листівочка така гармонійна!

20 квітня 2016

З днем народження.

Доброго ранку.
Наша команда дизайнерів спішить привітати з днем народження надзвичайно талановиту, чудову, веселу та незамінну частинку нашої ДК -  Крістіну - Gyravlik.
Бажаємо тобі море натхнення, міцного здоров'я, здійснення усіх-усіх мрій.

Тортів, яблучок, суничок,Солоденького життя,Щоб завжди на твоєму личку,Квітла радість і краса!


Ми тебе усі любимо!


Натхнення від Наталії Міщенко та Вензелика

Рада знову вітати Вас у нашому затишному блого-хатинці)
Сьогодні хочу поділитися з вами роботами, створеними з матеріалами від нашого спонсора - майстерні "Вензелик".
Для початку хочу розбавити весняну стрічку Блоггера чоловічими роботами. 

19 квітня 2016

Натхнення зі Скрапочкою та Наталею Didideira

Всім привіт! Сьогодні з вами Наталя Didideira, і я продовжую знайомити вас з молодим українським виробником чіпбордів "Скрапочка" , та хочу показати вам кілька  робіт з
матеріалами цього виробника.
 Чесно кажучи приємно здивована якістю чіпборду.., чіпборд зроблений із світлого якісного картону, сподобалося як легла пудра для ембосінгу, легла рівномірно, вистачило одного шару.

Перша листівочка зроблена для рідної матусі)

18 квітня 2016

Квіткове натхнення з Cherrylana designs від Каті

Привіт усім. У мене за вікном сьогодні така вже не по-весняному тепла і сонячна погода. Звідусіль чути цвірінькання пташечок, все квітне, а цвіт облітає та робить імітацію снігу. Вже літають  і трудяться бджілки, метелики та повиповзали звідусіль комашки. А я вже нарешті засіяла та засадила свою квіткову клумбу біля будинку, тепер з нетерпінням чекаю, коли вона забуяє різнобарвними фарбами.
 Я надзвичайно люблю таку пору, коли ще не настільки жарко, але й не холодно. Для мене - це ідеальна погода.
Я зробила такий ліричний відступ для того, щоб ви зрозуміли, чим саме я надихнулась - створюючи ось ці свої роботи - такі квіткові. 
Отже, сьогодні у нас рубрика - Натхнення від спонсора, і я, Катя, буду Вас надихати разом із Сherrylana designs

Улюблена форма у скрапбукінгу - теги. В поєднанні із квітами на Великодню тематику та яскравими кольорами - я думаю саме те, що потрібно весною. А ще з неймовірним об'ємом, який я люблю надавати своїм тегам.

16 квітня 2016

Завдання із серії "Міські історії": Київ.

Вітання нашим читачам та читачкам!
Сьогодні в світ виходить наше перше завдання нової рубрики "Міські історії"

І першим містом, в яке ми помандруємо, буде Київ! А екскурсію проводитиму вам я, Люда, і хоч киянка я лише три роки, спробую розказати щось цікаве. У мене з цим містом стосунки сладні та цікаві, ми пережили несприйняття, відчуженість, потепління і любов. Київ - він такий: відкритий до всіх, але разом з тим і вибагливий до своїх мешканців. Я досить довго шукала у ньому своє місце і ось однієї осені зрозуміла, що люблю це місто, що мені болять його виразки у вигляді реклам та високоповерхівок, що я захоплююся його красою, інакшістю та простотою. Але досить лірики, почну нарешті говорити щось по суті)))

Отже, напевне всі ви в школі чули історію про заснування нашої столиці Києм, Щеком, Хоривом та сестрою їх Либідю. І хто зна, як там було насправді, але досить скоро Київ  став центром Русі та одним з найважливіших міст у тодішній Європі. З Києва почалося хрещення Русі. У місті та на околицях знаходилась велика кількість церков та соборів. При київських соборах та монастирях були засновані перші школи на Русі, працювали переписувачі та перекладачі книг. Вже в 11-му столітті площа Києва багаторазово перевищувала площу багатьох провідних європейських міст. Тоді на його території могли вміститися 10 Парижів і цілих 50 Лондонів! Сьогодні Київ входить до шістки найбільш населених мегаполісів Європи. Його випереджають тільки Москва, Лондон, Санкт-Петербург, Берлін і Мадрид.


Одним з найбільших багатств Києва є його церкви - їх тут неймовірно багато різних періодів, стилів та віросповідань. Найстаршою вважають Ільїнську церкву, про яку згадує Нестор Літописець, зараз вона розташовується на вул. Почайнинська, 2. 

15 квітня 2016

Натхнення від Наді та ONE GOGtm

Привіт-привіт! Сьогодні я, Надя, знову з вами! І я дуже хочу поділитись з вами своїм натхненням, своїми роботами, своїми враженнями від використання матеріалів нашого спонсора - виробника матеріалів для творчості ONE GOG.
Зразу скажу, що я в захваті від якості продукції і дуже рада що це саме український виробник. А ще подобається, що вони прислухаються до думок і побажань клієнтів, щоб створити як найкращий товар.
Перш за все хочу показати ось таке панно з рамкою, яке я зробила для себе, для моєї нової майстерні. Ось увесь перелік використаних матеріалів:
дерев'яна рамка
структурний гель - Білий
фарба пастельна - Фіолетова лаванда
спрей металік - Рожевий
спрей металік - Голубий
перлинки - Персикові
тичинки цукрові - Білі
тичинки - Білі
бірочки, теги

Великоднє натхнення від Вензелика та Каті

Привіт усім читачам нашого душевного блогу.
Сьогодні з Вами я, Катя, буду Вас трішки надихати із нашим постійним спонсором майстернею чіпборду - Вензелик.
Так, як на календарі вже половина квітня (ох і збіг швидко час) - це означає. що зовсім скоро, ну ще буквально чуть-чуть і ми будемо святкувати велике та світле свято - Великдень. 
А я в свою чергу хочу трішки надихнути Вас своїми великодніми, весняно-квітковими та не менш яскравими тегами.

14 квітня 2016

Анонс нової рубрики "Міські історії"!

Вітаємо вас, наші дорогенькі!

Сьогодні ми вам хочемо розповісти про те, що з 16 квітня у нашому блозі з'явить ся нове завдання - "Міські історії"!

В цій рубриці ми розповідатимемо вам про міста нашої України - про рідні і забуті, про затишні і шумні, із запахом кави чи морського бризу, великі і маленькі, але такі всі прекрасні! А тоді пропонуватимемо вам одне ОЕ, яке стосується цього міста, і чекатимемо ваших робіт з цим елементом протягом місяця. 

Наші дизайнери розкажуть про міста, де вони живуть, чи звідки родом, чи просто які стали улюбленими і кличуть до себе знову і знову.
А вам обов'язково буде цікаво!

Напишіть нам, як вам така ідея?
І очікуйте перше завдання вже цієї суботи!

Команда АртКлубу!


13 квітня 2016

Натхнення від Наталії Didideira та ONE GOGтм

Всім привіт! Сьогодні з вами Наталя Didideira, і я продовжую знайомити вас з молодим українським виробником  товарів для творчості ONE GOGтм, та хочу показати вам роботи з матеріалами цього виробника, а ще поділитися з вами невеличким МК зі створення конверту для диску.

Для початку хочу показати вам листівку
Листівочка доволі проста та лаконічна.

11 квітня 2016

Натхнення з Надією та Скрапштампінгом

Привіт, любі мої! А я знову до вас з натхненням. Цього разу хочу вам показати, що можна зробити цікавого з гарненькими штампами від нашого спонсора - майстерні СкрапШТАМПИНГ.
У мене ще не так багато їхнійх штампів, але все ще попереду ;)
Мені дуже подобається, наскільки швидко вони готові взятися до реалізації будь-яких задумок, і створити щось нове.
http://vk.com/scrapstamps
Мені пощастило отримати ось такий красивий набір-конструктор з орхіжеями. У ньому багато деталей, то ж можна творити як забажаєте, використовуючи різні стилі, техніки, елементи. Ось у мене склалося дві різні листівки, як по стилю, так і по виконанню. Подивимось детальніше?
http://vk.com/photo-82684987_404401645
Ось така листівка у стилі чисто і просто, де я використала лише контурні зображення квітів, а середину розфарбувала акварельними олівцями. І чудово підійшов надпис, зроблений на замовлення.

10 квітня 2016

Натхнення до завдання 3 в рядок "Мереживо"

Доброго дня!

Сьогодні я хочу надихнути вас для нашого завдання 3 в рядок "Мереживо"
Саме тому я хочу поділитися гарними фото, які зможуть розбудити вашу уяву на щось наждзвичайне!)
Мереживо переслідує нас на кожному кроці! Воно завжди у моді та може приймати дуже цікаві прояви)
Отже, почнемо!
Мереживо в інтер"єрі:

09 квітня 2016

Великоднє натхнення від Вензелика та Наді

Привіт-привіт! Уже не так багато часу залишилось до Великодніх свят і ще є трохи часу зробити приємні подаруночки - листівочки для рідних і близьких людей. А чудовим доповненням для ваших листівок можуть стати свуяткові чіпборди від нашого спонсора - майстерні "Вензелик".
І цього суботнього вечора я вам покажу трішки своїх листівок більше схожих по стилю до чисто-і-просто.

Ось така листівочка і ніжною і делікатною лозою, яку я підфарбувала акварельними олівцями, додала золотого блиску спреєм, та нанесла місцями рожеві перлини.

08 квітня 2016

Донабір у нашу Дизайн-команду

Привіт, любі наші рукодільниці!
Сьогодні трохи незвичний пост, адже ми шукаємо поповнення у нашу скрап-сім'ю!
Саме так, для нас це більше ніж блог з завданнями, це спілкування з читачами, взаємне натхнення, а також дружній колектив дівчат-однодумців.

Ви вже знаєте, що ми любимо зустрічатись, обмінюватись подаруночками, а ще поговорити ;)
Якщо ви бажаєте стати частиною нашої команди, ми будемо дуже раді! 
Скількох ми доберемо ми ще не знаємо, але не менше двох, це точно!
А тепер детальніше про те що вас чекає, тому будь ласка, ознайомтеся з нашими вимогами.


Вимоги:

1. Перевага надається дизайнерам з різносторонніми творчими роботами, а не лишень скраповими та кардмейкінгом

2. Дизайнер Арт Клубу - це творча особистість.

3. Дизайнер Арт Клубу не повинен боятися складних та своєрідних завдань.

Обов`язки:

1. Виконувати завдання Арт Клубу у визначений термін.

2. Коментувати роботи учасників, вибирати ТОП та ЗД.
3. Використовувати матеріали наших спонсорів для натхнення читачів. Тобто готувати це саме Натхнення з застосуванням матеріалів наших любих спонсорів.
4. Брати участь у діяльності і розвиванні блогу, в тому числі і в соцмережах.
5. Мати велику жагу до творчості! 

Бонуси:

Окрім творчого розвитку, дружнього колективу, вас чекають матеріали від наших спонсорів для натхнень, а також знижки, при купівлі товарів.


Набір триває до 25 квітня 2016 року.
Щоб прийняти участь у наборі 
напишіть, будь ласка, окремий пост у своєму блозі
(чи іншій соцмережі з відкритим доступом)
або надішліть нам листа на пошту: pdartklubсобачкаgmail.com
Покажіть нам 5 найулюбленіших робіт, розкажіть коротко про себе, чому хочете долучитись до нас.
 






Натхнення від Вензелик та Вишневий Цвіт

Вітаю вас, дорогі наші читачі!

Сьогодні з вами буде 
вітчизняний виробник чіпборду та інших матеріалів для творчості  "Вензелик" та я, Люда Вишневий Цвіт! І показуватиму вам я ніжні, веселі, патріотичні та романтичні роботи, в яких чіпборд від Везелика грає першу скрипку)))

Почну із такого ніжного блокноту, який став моїм улюбленцем цього року - я довго його не могла віддати, а тоді подарувала одній дуже хорошій і взагалі просто неймовірній людині! Тут я використала цікавий Набір рамок 11

07 квітня 2016

Зі святом! Підсумки нашого СП "Веснянка"!

Вітаємо!
Сьогодні ми поздоровляємо вас зі святом Благовіщення Пресвятої Богородиці та оголошуємо результати нашого СП "Веснянка".

   А ви знаєте, що в основі свята — «блага вість» архангела Гавриїла Діві Марії (звідси і Благовіщення) про народження у неї божественного немовляти, Спасителя роду людського? Після того, як Марія була заручена з Йосифом, з'явився до неї архангел Гавриїл і сказав: «Радуйся, благодатна, Господь з тобою» (Лк. 1, 28); «Зачнеш у лоні і породиш сина і назвеш його Ісус. Він буде великий і Сином Всевишнього назветься, і дасть йому Господь Бог престіл Давида, батька його, і царюватиме над домом Якова повіки та й царству його не буде кінця». Марія ж сказала: «Як же це станеться, коли я мужа не знаю». Відповів архангел: «Дух Святий найде на тебе й сила Всевишнього окриє тебе, — тим-то й Святе, що народиться, назветься — Син Божий. У Бога нема неможливого». І сказала Марія: «Я раба Господня, нехай буде мені по твоєму слові» (Лк. 1, 31-38).
В Назареті, на тому місці, де архангел Гавриїл благовістив Діві Марії, побудований храм на спомин про Благовіщення Богородиці.
Святкування Благовіщення встановлене церквою у IV ст. після того, як самостійно почали відзначати Різдво Христове. Дату Благовіщення встановили, відрахувавши 9 місяців від Різдва. Крім того, св. Атанасій Великий пояснював дату Благовіщення ще й тим, що Бог сотворив людину в день 25 березня (7 квітня за новим стилем). Піст у цей день послаблюється — дозволяється вживати рибу та вино.
   Є в цьго свята і багато народних традицій.
Про пташок.
Вважалося, що люди працювати цього дня не повинні, адже навіть птахи гнізд не в'ють — настільки це велике свято. Пояснювали: зозуля спробувала, то Бог їй пам’ять відібрав, а тому вона донині не має свого гнізда й підкидає яйця в чужі. Особливим статусом наділений тільки один птах — горобець: він лагодить гніздо, «оскільки не знає такого свята, бо він, бач, бусурманин поміж птицями».
Про дівчат.
Вважалося, якщо дівчина на порі на Благовіщення знайде квітку первоцвіту, значить, їй у цьому році судилося заміж піти. А знайдений у цей день пролісок треба дуже обережно зірвати, у пазусі принести додому й покласти під образами. З давніх часів вважається, що це приносить у дім щастя та злагоду.
Пролісок дарує не тільки щастя родині, але й дівчині красу. Для того, щоб скористатися магічними властивостями квітки, слід на Благовіщення покласти в холодну воду пролісок і цією водою вмитися.
Про погоду.
Крім того, українські селяни спостерігали за погодою. Вважали: яка погода на Благовіщення, така й на Великдень буде. Якщо на Благовіщення дощ іде, то добре вродить жито. Якщо на Благовіщення вже сидять бузьки на яйцях, весна буде тепла.
А ще народ радить не проклинати зиму в цей день, оскільки в цьому разі вона може передумати й повернутися: «На Благовіщення зими не лай, і саней не ховай ( Джерело)
   Ось таке в нас сьогодні свято)
   
А тепер до підсмків. Насамперед ми хочемо висловити вам велику  подяку за участь та увагу до нас і нашої роботи. Ми дійсно старались та працювали з запалом:)

   Особливо хочемо відмітити
Ніну Куль  з її квітковими роботами

05 квітня 2016

Натхнення від Наталії Міщенко та СкрапШтампінг

Рада вас вітати!
Сьогодні я хочу надихнути Вас своїми роботами створеними за допомогою штампів від нашого неординарного споносра - Скрап Штампінг!
Для початку нидна листівочка з написом-виручалочкою "Поздравляю".

04 квітня 2016

Натхнення зі СкрапБоксом!

Всім великий привіт! На зв`язку Gyravlick!
З вашого дозволу покажу вам, що я цього разу натворила з витонченим та таким різним чіпбордом від нашого спонсора ScrapBox
Ось моя посилочка)
Йдемо дивитись що у мене вийшло!
Спочатку ніжна та витончена листівка. Незвична палітра та вишуканий чіпборд зробили своє діло!
Тут чіпборд я затонувала меловими чорнилами та покрила глосі.

03 квітня 2016

Натхнення з Cherrylana від Валі Freedom

Всім привіт! 
З вами знову Валя Freedom.
Сьогодні я підготувала для вас порцію натхнення зі штампами від нашого спонсора - cherrylana designs.
Хочу показати вам як я застосувала SET052.Набор штампов "Подарок!" .
Першими у мене вийшли пакувальні крафт-конвертики, на яких я наштампувала фон, а також зробила тег з написом і вирізала відштампованний золотою пудрою для ембосінгу подаруночок.