31 березня 2015

Натхнення від спонсора "Скрап-норка"

Привіт-привіт!
У нас сьогодні знову дощ та сильний вітер, але щоб покращити ваш настрій, я хочу познайомити вас з нашим новим та чудовим спонсором - інтернет магазином "Скрап-норка" (їх група в ВК).

30 березня 2015

Майстер-клас зі створення підпису для фото

Привіт!

Досить часто в усіх майстринь виникає необхідність підпису фотографій своїх робіт. Труднощі виникають особливо у початківців. Як це зробити, яку програму використати?

Є багато майстер-класів у допомогу, особливо насичено інтернет інформацією про роботу в програмі Photoshop. Я в свою чергу зіткнулася з проблемою, коли змінила комп'ютер і не змогла його встановити. Дякую дядечку Яндексу за допомогу! Він підказав чудову програмку під назвою Gimp. Порівнявши її з Photoshop, я зрозуміла, що багато функцій аналогічні.

Пропоную Вам створити Ваш фірмовий підпис (логотип) у програмі Gimp. Спочатку, я думаю ви здогадалися, потрібно встановити цю програму). Відкриваємо її.

29 березня 2015

Натхнення від спонсора - Scrap Box

Усім доброго дня! О це я розумію весна - за віконечком сонечко і чути спів пташок) Час натхнення та творчості. Сьогодні з вами я, Наталя Didideira, і хочу познайомити вас з молодим українським виробником Scrap Box. Раджу вам приготувати горнятко кави, бо попереду багато цікавого.
Scrap Box - це унікальні матеріали для скрапу, на даний момент вони розробляють чіпборд і скрап-папір. Вони ніколи не стоять на одному місці і постійно радують новинками, їх асортимент постійно поновлюється. 

28 березня 2015

Результати завдання "Моя країна - завдання 6 - "Смачні" пам'ятники

Доброго ранку усім останньої березневої суботи! 
Готові наступну ніч спати на годину менше? ;-) А до результатів завдання "Моя країна" готові? Ми так)
Дякуємо усім, хто взяв учать у завданні -  з роботами, не менш смачними за наші пам"ятники! УСІ роботи дуже гарні, та правила є правила, то ж на думку команди дизайнерів ТОП-3 має такий склад:

27 березня 2015

Натхнення від спонсора. Сherrylana designs

Вітаю Вас, наші дорогі читачі!

Весна - пора творчості! Все навколо надихає і спонукає творити! Ще й світле свято Пасхи скоро) Тому сьогодні я, Люда, та що Вишневий Цвіт, розкажу про весняно-великодні новинки від українського виробника фотополімерних штампів високого гатунку cherrylana designs.



26 березня 2015

Чудова новина!)

Привіт усім!

У нас чудова новина!!!! Тепер ви можете слідкувати за нашим блогом (завданнями, їх результатами та натхненнями) в новостворених групах Вконтакті та на Facebook!



Будемо раді бачити вас там!

25 березня 2015

Натхнення зі спонсором - Вензелик - Анонс новинок

Вітання усім рукодільницям та гостям блогу!
Що може бути прекраснішим теплої сонячної весняної погоди за вікном? Вірно - новинки у магазині вітчизняного виробника чіпборду "Вензелик" :-)

23 березня 2015

Натхнення від спонсора. Бумага-Марака

Любі наші майстрині-рукодільниці, а у нас чудові новини, від тепер у нас ще один спонсор - Бумага-Марака. Для тих хто ще не знає, це вітчизняний виробник товарів для скрапбукінга і кардмейкінга. Зараз, основна продукція, що виготовляється - це чіпборди (фігурки з цупкого картону и корка), збірні заготовки для декоруванняфігурні альбоми, прикраси з акрилу и скрап-значки (фішки).

22 березня 2015

Моя Країна - завдання 7 - Долина нарцисів.

«Долина нарцисів» — заповідний масив, що розташований в урочищі Кіреші, за 4 км від міста Хуста Закарпатської областіЦе унікальний ботанічний об'єкт, в якому охороняється найбільший у Середній Європі осередок нарцису вузьколистого. Цей середньоєвропейський високогірний вид поширений в Альпах, на Балканах i в Карпатах на висотах 1100–2060 м. 

21 березня 2015

Результати завдання "Крилаті фрази" - Музика

Рукодільниці наші, ми підвели підсумки завдання із серії "Крилаті фрази".
Ось які вони, найкращі роботи.
ТОП-3

19 березня 2015

Натхнення від спонсора, Фабрика декору. Огляд медіумів та МК.

Вітаємо вас, наші дорогенькі!
З вами Gyravlick та магазин ТМ "Фабрика декору" 
Ви вже, певно, знайомі з продукцією цього бренду. Зараз  ми ближче розглянемо медіуми.

Медіум - універсальний матеріал, який послужить вам як грунт, так і самостійний елемент декору. З цим продуктом у вас є можливість експерементувати.
Панно, листівки, сторінки, блокноти... цей матеріал допоможе вам створити шедеври і трохи долучитися до художнього мистецтва! 

18 березня 2015

Натхнення від спонсора. ТМ "Леся Згарда"

Привіт, любі наші рукодільниці!
Надворі панує весна, тепле сонечко, а я, Сіправська Надія, додам вам трохи весняного натхнення для творчості. А допоможе нам у створенні по-справжньому весняних робіт наш спонсор - український виробник товарів для скрапбукінгу - Lesia Zgarda.



14 березня 2015

"КРИЛАТІ ФРАЗИ" - завдання 6 - Весна

 «Очікування весни - це як очікування раю. »
Стівен Кінг. Мизери

  День прекрасний, настрій кайфовий, пурхаєш наче метелик і відчуваєш власну значущість, дивишся навкруги, а навколо  - чисте блакитне небо, таке тепле та ласкаве сонечко, свіжий вітерець, все змінюється, природа змінюється, на душі стає так легко, що хочеться радіти. Таке відчуття, ніби і ти прокидаєшся, з'являється бажання щось змінювати у собі та починати щось нове. Весна прекрасна, адже змінює настрій людей та дає надію на краще.
   Нас завжди вражало саме весняна краса, саме з її приходом починається щось нове, це час змін.
«Весна - це така пора року, коли дуже добре починати щось нове. »
Харукі Муракамі. Норвезький ліс

«Буває, щось не клеїться, погано виходить, і в той же час відчуваєш щось хороше. Згадаєш про хороше і розумієш: це весна. » Михайло Пришвін
Обов'язковий елемент цього завдання - ВЕСНА.
Пропонуємо вам надихнутися саме весною, її красою, теплом та ніжністю, її квітами та птахами, та показати нам як її бачите саме ви.

13 березня 2015

Результати фотозавдання №5 "Пара"

Вітаємо, дорогі наші! 

Сьогодні ми  оголошуємо результати нашого Фотозавдання №5 "Пара"

Робіт було не так багато, як нам би того хотілося, але ми надіємося, що сонячна весна спонукає Вас долучитись до нашого наступного фотозавдання)))

А зараз зустрічайте наш ТОП - 3:

11 березня 2015

Фотозавдання № 6 "Жіноча чарівність"

Вітаємо Вас, наші любі!

Прийшла весна, з'являються перші квіти, все починає зеленіти і разом з природою розквітають наші прекрасні дівчата! Можна ховати важкі куртки та діставати красиві пальта, забути про шапки, шукати весняні шарфи та романтичні прикраси і насолоджуватися першим теплом!

Тому ми придумали для вас цього місяця романтичне і трішки хвастливе завдання - "Жіноча чарівність"))) Чекаємо від Вас фото жіночих хитростей, які роблять Вас чарівними! А арсенал таких секретів у кожної жінки ой який різний! Також приймаємо Ваші чарівні портрети, адже що може бути прекрасніше за жінку?)))



09 березня 2015

Вітаємо!!!

Сьогодні у цей сонячний весняний день наша команда Арт клубу хоче привітати з Днем народження чудового дизайнера та просто надзичайно хорошу людину
Алінко, вітаємо з Днем народження!

Нехай кожна мить буде повна надії
і нехай пощастить здійснити усі свої мрії!
Удачі, натхнення й духовного росту,
Хай буде в житті усе легко та просто!



08 березня 2015

Результати "3-в-рядок. Метелик"!

Наші вітання усім! 
Поспішаємо оголосити результати завдання "3-в-рядок. Метелик", що проходило ось тут.
Отже, ТОП:

Вітаємо!

Дорогі  наші чарівниці-рукодільниці!
Сердечно вітаємо  ваc зі святом весни – Міжнародним жіночим днем – 8 Березня!
Бажаємо вам завжди бути чарівними та неповторними, щасливими та життєрадісними! Нехай вас оточують турботливі чоловіки, підтримують та поважають колеги, зігрівають своєю любов’ю рідні та близькі!
Невичерпного натхнення, побільше часу та можливостей для творчого розвитку! ;-)
♀♀♀
А у Арт Клубі подвійне свято - сьогодні День народження у чудової та талановитої жінки - нашого дизайнера Марти:

Ми щиро вітаємо Марту та бажаємо, щоб у її серці панувала любов, у душі - спокій, у сім"ї - злагода, у країні - мир! Даруй й надалі нам свої творчі шедеври!
☼☼☼

06 березня 2015

Натхнення від спонсора. Скрап студія з любов'ю.

Сонячний привіт в цей весняний день всім читачам та гостям Арт клуб UA.За вікном вже весна, дні плавно нас несуть до такого чудового і квітучого свята, яке чекає кожна жінка - 8 Березня. 
А сьогодні з Вами я, Катя, хочу показати та розказати, які ж новинки з'явились у Скрап студії та надихнути трішки роботами нашої чудової ДК.

04 березня 2015

Натхнення від спонсора. «Скрапбукінг з Євгенією Курдібановською»

Доброго дня всім, хто завітав до нас сьогодні!
З вами я ,Марта Martinka74. Нарешті ми всі дочекалися весни ! Хочеться творити щось ніжне і водночас яскраве. І ,власне, тому я хочу запропонувати вашій увазі новинки від нашого спонсора "Скрапбукінг з Євгенією Курдібановською"


02 березня 2015

Завдання "3-в-рядок". Повітряна куля.

Ми вітаємо вас!
Сьогодні ми з новим етапом до нашої серії завданнь "3-в-рядок"!
 
Нагадуємо, що суть завдання полягає в зібранні прямої лінії з трьох заданих елементів та використанні їх у вашій скрап роботі.


Отже, рядочки, які можна скласти у цьому завданні:
(куля може бути і надувна)
хмаринка - повітряна куля - цифра
прапорець - повітряна куля -напис
стрази - повітряна куля - квіти
...листівки, сторінки, коробочки, шоколадниці... ви можете зробити будь-що.
Запрошуємо подивитись на роботи - натнення!