28 березня 2013

Високошвидкісні фото



High speed photography - це техніка захоплення зображення з надзвичайно високою швидкістю затвору. Високошвидкісні фотографії немов зупиняють час, представляючи явища недоступні неозброєному оку.
Високошвидкісна фотозйомка вимагає чимало терпіння. Уявіть собі, як треба вміти зловити правильний момент коли летить куля або падає крапля води. Адже для створення такого фото, є тільки невеликий відрізок часу, інакше весь процес доведеться повторювати знову і знову. У цій збірці ви побачите фотографії, виконані за допомогою такої техніки.
А ви вже випробували цю техніку? Чи подобаються вам такі фото?













27 березня 2013

Історія іграшок

1

Автор фотопроекту: Gabriele Galimberti. Близько 18 місяців він подорожував по світу і фотографував дітей і їх іграшки. Він упевнений, що іграшки дитини можуть сказати багато чого не тільки про його особисті захоплення, але і про його родину, заняття та хобі батьків. А що ви думаєте про героїв фото та їх батьків? Які іграшки у вашої малечі?

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

26 березня 2013

Заколки для волосся нашвидкуруч

Усім засніжений привіт!
Сьогодні хочу запропонувати Вам ідею, як можна скоренько самому зробити красиві заколочки для себе чи своїх донечок. Цей спосіб є доступний кожній, не обов'язково мати на поличках арсенал артматеріалів. Адже практично кожна жінка має лак до нігтів :) ну хоча б один-два. Правда? Отже, нам потрібні прості заколочки (так звані "тік-так"). Це можуть бути як нові, так і старенькі навіть знищені користуванням. Якщо це старі користовані, то здираємо, зішліфовуємо основний малюнок. Далі беремо лаки (а хто має, то і акрилові фарби) і приступаємо до роботи: 


Вибираємо кольори для основи,  розмальовуємо заколки в один чи декілька слоїв, та даємо декілька хвилин для підсушування.


а далі даємо волю нашій фантазії ))
Я обрала найпростіші узори (цяточки,полосочки та лак-кракелюр),
оскільки сонна година донечки закінчувалась .


Покриваємо все прозорим лаком і мій сюрприз готовий!
Але,  маючи ще час, я додатково задекорувала деякі заколки.



Ось і маємо нові прикраси для волосся для будь-якої блузки чи сукенки.

Екслюзивна казка.


Усі діти люблять слухати перед сном казки. однак якщо одні невибагливі й задовольняються усім відомими історіями про Колобка, Котигорошка, рукавичку та ріпку, то інші постійно вимагають нових. часто придумуваних спеціально для них, розповідей. І хоч це додає клопоту багатьом татам та мамам, не потрібно впадати у відчай, бо придумувати казку насправді не так уже й важко ))).

Спочатку запропонуйте дитині назвати два-три передмети, а самі назвіть якусь живу істоту. таким чином у вас зявляться голвні герої. наприклад, метелик, зайчик, будинок та веселка. Навколо них і починайте вибудовувати сюжетну лінію. при цьому  не забувайте, що вигадуєте дитячу казку, а не пишете наукову роботу, тому розповідайте простими реченнями, без зайвих зворотів і важкиьдля дитячого сприйняття термінів. Крім того, важливо вкласти у розповідь певну думку, адже казка повинна не лише забавляти, а й навчати моральним принципам і нормам поведінки. А ще  -  не забувайте, що у казці добро завжди перемагає зло.

Якщо ж ви не можете самотужки придумати новий сюжет, то спробуйте переказати на новий лад уже відому казку. Для цього, зокрема, можна ввести сюжет нового персонажа або зробити інші перевтілення - замінити карету на автомобіль чи чоботи-скороходи на роликові ковзани. Таким чином вам не доведеться ламати голову над вигадуванням дійових осіб, розповідаючи про пригоди відомих вашій дитині героїв у нових амплуа і за інших обставин.

Багатьом дітям також подобаються казки навиворіт, коли дійові особи міняються ролями. Наприклад, вовк стає боягузом, а зайчик - хоробрим. Люблять вони й самі бути героями різних історій, чим обовязково потрібно скористатися і залучити своє чадо до процесу вигадування сюжету.

За допомогою казки, до речі, можна здійснювати дитячі мрії, коли тема розповіді збігається з тим, ким хотіли б стати син чи донька, або розгортаються там, де вони хочутьт побувати, приміром, у зоопарку, африці, на Місяці чи Північному полюсі.

Сюжетів для розповідей безліч. Потрібно лише пильніше озирнутися навколо, адже лише про пригоди зубної щітки можна розповісти багато чого цікавого і повчального, не кажучи вже про інші предмети і явища.

Тож фантазуйте, вигадуйте, творіть...



25 березня 2013

Розмальовки для малечі )))



Сьогодні, для тих, хто сидить вдома і чекає коли прочистять вулиці для більш комфортних прогулянок, пропонуємо зайнятися усією родиною розмальовуванням )) Клікніть по малюнку, щоб вона відкрилася в оригінальному розмірі і роздрукуйте ))) 
приємного вам вечора!









20 березня 2013

Завдання № 82. Квітчаста листівка.

   Доброго дня, любі  читачі! За календарем скоро закінчується місяць березень, а весна ніяк до нас не прийде. У нас, біля моря, штормить, вночі ще морозно. А когось сніжком притрусило так. що не проїхать, не пройти. Та не будемо сумувати)) Сьогодні пропонуємо вам, створити собі весняний настрій за допомогою квітів.
   Наше нове завдання - квітчаста листівка. Робимо листівку з великою кількістю квітів (більше 3), щоб одразу було видно, що листівка квітчаста. 
Надхнення  від запрошених дизайнерів та дизайнерів АртКлубу.

УВАГА!!!
Більшість російськомовних учасників неправильно переклали та зрозуміли завдання. Нижче читатйте правильний переклад та пояснення!!!

ВНИМАНИЕ!
Большинство русскоязычных участников неправильно перевели и поняли задание. Ниже читайте правильный перевод и объяснение!


Здравствуйте, дорогие читатели! По календарю скоро заканчивается месяц март, а весна никак к нам не придет. У нас, у моря, штормит, ночью еще морозно. А кого-то снежком притрусило так, что не проехать, не пройти. Но не будем грустить)) Сегодня предлагаем вам, создать себе весеннее настроение с помощью цветов.
    Наше новое задание - цветущая открытка. Делаем открытку с большим количеством цветков (более 3), чтобы сразу было видно, что открытка цветет.
Вдохновение от приглашенных дизайнеров и дизайнеров Артклуб.




Чекаємо на ваші роботи до 20 квітня.